вторник, 31 август 2010 г.

Как да печелим от разходите си?



Колко често имате приходи на месец? Веднъж-два пъти? От какво са те - обикновено заплата и аванс, понякога пари от наем, ако имаме имот, който сме дали под наем, или рента. А за какво имаме разходи - за дрехи, храна, ток, вода, телефон, интернет, колата и други. А някой връща ли ви тези разходи? Едва ли.
Да направим една груба сметка. Ако вашите общи месечни разходи са 1000 лева. Това означава, че годишно вие харчите между 12 000 и 15 000 лева, от които губите всичко на 100%, а бихте ли искали да можете да си възвърнете 5% от тях или 10%, 20% и дори 50% в някои от случаите.
Предлагам ви възможност да възвърнете част от разходите си под формата на пари. Не вярвате ли?
Като потребител на БулММ получавате следните предимства:
- Връщане на разходите под формата пари във ваша банкова сметка;
- Реален месечен доход, постоянен във времето, понеже разходите са постоянни всеки месец. Това означава, че можете да възвръщате част от тях абсолютно всеки месец от днес до края на живота си, защото до края на живота ви вие ще правите разходи;
- Разнообразие от продукти и услуги, от които да спестявате при тяхното закупуване;
- Система за следене на разходите - има множество софтуерни продукти, дори платени, които ви помагате да направите месечен разчет на всичко похарчено от вас. Ние създадохме за вас безплатно такава система, с която да можете да контролирате какво излиза от вашия джоб. Допълнително тази система отчита и всички бонуси, които получавате за всеки похарчен лев в обектите на БулММ.
- Собствен бекофис, където можете да си следите месечния бонус и да пазарувате онлайн. Това означава, че получавате уникален номер, с който пазарите, натрупвате бонуси под формата на пари, които вие получате ежемесечно по ваша дебитна карта. С този номер се регистрирате на страницата на системата и безплатно следите всяко движение във вашите парични средства;
- имате информация за всички обекти на системата във вашия град, категоризирани по дейности;
- възможност да печелите допълнителни доходи при включване със статут търговец.

Регистрирайте ваш потребителски профил на следния линк: https://www.bulmm.com:4435/?r=IRKnX64dAOxBkCELrYhtDZGsjVq90270
А за допълнителни въпроси ми пишете на bitieto[at]gmail.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар